konditionsfenomenet.se

konditionsfenomenet.se

Om min blogg

Foto: Kristofer Lönnå
Här kommer det, förutom kommentarer om vad som pågår med Konditionsfenomenet, att finnas träningstips och rapporter från en del lopp och en del träningspass.

Titta även in på mitt företags hemsida där jag erbjuder träningstjänster för privat och företag.

Skidcoach för skidcoacher

KonditionsträningPosted by Susanne Thu, December 17, 2015 17:24:54
Nu BORDE vintern vara här, och därmed skidåkning, men icke!

Har fått 1 kanonhelg i Edsåsdalen med orienteringsgymnasiet och 1 mindre bra helg, skidmässigt, i Idre Fjäll med utbildning.

Att få arbeta för svenska skidförbundet med att hålla i utbildning känns hedrande och jätteroligt. Det var en fullspäckad helg med 13 nya studenter fredag-söndag. Förhållandena var tyvärr inte alls bra, lite snö, isigt och helt overkligt mycket folk! FÖR mycket folk för att nån ska tycka att det är roligt att vara ute och glida. Köbildning i spåret och huggsexa om ytorna runt stadion.

Det gick ändå förhållandevis bra att hålla i kursen, otroligt nog. Men både jag och Petter verkar rätt planerade och ordningsamma (!!) så vi löste det galantsmiley.

Hemma här har det blivit 1 pass på snö, snurr på konstsnöspår i Kovland. Knappa 300 m... Man nöjer sig med det lilla nuförtiden!

Hoppas på lite spår uppe på södra berget snart.

Våra barn gör tävlingspremiär i Bollnäs på lördag. När det blir premiär själv, i nåt motionslopp, återstår att se... Vill nog hinna åka några mil först!

Planeringen med skidkurserna går bra, många anmälda i nybörjarkurserna. Ser fram emot att sätta igång och känner att jag som en i utbildningsteamet fått ännu mer "kött på benen" nu och är mer taggad än nånsinsmiley!

Löpning på vintern funkar också, lunchpass startar åter 13 januari. Som vanligt med utgångspunkt Åkanten. info på hemsidan. Välkomna!


Ses i spåret i vinter!

God Jul och gott nytt skidår önskar jag er.

/Susanne

  • Comments(0)