konditionsfenomenet.se

konditionsfenomenet.se

Om min blogg

Foto: Kristofer Lönnå
Här kommer det, förutom kommentarer om vad som pågår med Konditionsfenomenet, att finnas träningstips och rapporter från en del lopp och en del träningspass.

Titta även in på mitt företags hemsida där jag erbjuder träningstjänster för privat och företag.

Ny termin

KonditionsträningPosted by Susanne Wed, September 16, 2015 14:58:38
Hej!
Hösten har gjort sitt intåg och det med besked! Störtskurar och solglimtar om vartannat. Dagens träningsgrupp vid Selångersån klarade sig dock från regn och fick ett härligt teknik, intervall och styrkepass på lunchen.

Höstträningarna med Konditionsfenomenet är också igång. Denna termin är det lunchpass på onsdagar, och därutöver en del personliga träningar. Jag hade planer på en hel del annat, men det är tufft med marknadsföringen och nå alla potentiella kundgrupper. Likaså är det också svårt att veta behovet hos Er därute! Därför efterfrågar jag mail eller samtal om VAD som är det som står högst på önskelistan. Jag kan erbjuda komma-igång grupper, crosstraining/crossnature, löpteknik, intervaller, lunchpass, träning för föräldralediga med barnvagn, skidförberedande träning mm. Därutöver arbetar jag med friskvård och träningspass med företag och såklart alltid personlig träning.

Hösten är lång och förhoppningsvis vacker och med härlig luft, så än är det inte för sent att starta grupper. Välkommen att ta kontakt!

Mycket spännande är på gång inför vintern:
-Skid- och löparläger tillsammans med en vän och arbetskamrat Lena Gavelin som har sin bas i Östersund med företaget "Run4heart".

-Flera skidkurser i både klassisk och fri stil, både kurser under flera veckor men även intensivkurser.

Jag släpper anmälan den 1/10, begränsat antal platser i varje kurs.

Trots mångårig erfarenhet av skidträning och ledarskap så blir det min första vinter som certifierad skidcoach och det känns härligt att kunna arbeta kvalitetssäkrat av svenska skidförbundet.

Hoppas vi ses i höst och vinter!

Er coach/Susanne Liukkonen


  • Comments(0)//blogg.konditionsfenomenet.se/#post86