konditionsfenomenet.se

konditionsfenomenet.se

Om min blogg

Foto: Kristofer Lönnå
Här kommer det, förutom kommentarer om vad som pågår med Konditionsfenomenet, att finnas träningstips och rapporter från en del lopp och en del träningspass.

Titta även in på mitt företags hemsida där jag erbjuder träningstjänster för privat och företag.

Nya utmaningar!

KonditionsträningPosted by Susanne Wed, February 11, 2015 16:13:10
Vintervädret är verkligen upp och ned. +7 nu flera dagar i rad, inte kul! Jag njöt verkligen under förra veckan, dels då jag var i Hallsberg med mitt nya jobb (full vinter även där) och dels då jag var hemma och åkte skidor på torsdagen. Enormt fina skidspår överallt, hann med att både åka själv från garaget och med ungdomarna i skidklubben på Kovlands fina skidspår. Sen dagen efter var det "kört"!

Min nya utmaning är mitt nya jobb. Jag har blivit anställd tränare på nystartade orienteringsgymnasiet i Sundsvall. Första elevkullen håller på att tas in nu och de startar sin utbildning i augusti. Så nu är det planering, planering, planering. Allt för att det ska bli så bra som möjligt! Nu har jag chansen att verkligen skapa något bra ifrån grunden. Sundsvall har de bästa förutsättningarna för att utveckla goda orienterare, det är jag helt övertygad om.

Företaget rullar på vid sidan om, pågående skidcoach utbildning ska färdigställas och skidkurser på löpande band avverkas. Full fart med andra ord. Flera företag är inplanerade med event och träning under våren, hur kul som helst. Jag hoppas kunna göra en ordentlig satsning mot vårruset, med både arrangerade träningar och gemensamma lag. Håll utkik!

2 träningsresor är inbokade i vår. Den första bär av till Playitas med familjen på påsklovet, då blir det träning för hela familjen då det ordnas kids sports academy där den veckan. Resa nr 2 är precis inbokad och det blir kombinerat "jobb" och träning då jag ska vara hjälpledare på Lena Gavelin och Run4hearts Trail camp till Alqezar i Pyreneerna Spanien. Eftersom jag var där ifjol och vet precis vad som väntar kan jag inte bara annat än längta! Enormt vackert och bra arrangerat allting.

Idag har jag avverkat 3 PT pass på södra berget, där det var riktigt bra med tanke på värmen, tur de har konstsnö... Ikväll väntar ett PT pass i skate och gång nr 2 i skatekursen. Mycket 2:ans växel idag kommer det att bli. Hängarm och byte hängarm... Överkurs?! Kanske det, men det underlättar avsevärt att kunna byta hängarm/hängsida.

Nu ska jag verkligen be till vädergudarna för det kan inte vara slut än???!!! Det är 11 februari!

För egen del kan det blinågot mer motionslopp på skidor, kanske tjejvasan. Vi får se.

Lycka till med Er träning allihopa
/Susanne
  • Comments(0)//blogg.konditionsfenomenet.se/#post78